Dumagaléria

A humor nagyágyúi akikről biztos hogy már mindenki hallott valamit. Kiss Ádám, Kovács András Péter, Bödöcs Tibor stb... Ők a hazai stand up comedy jeles képviselői. Azért őket választottam mert szerintem az élet nehézségein csak humorral tudunk felülemelkedni. :) A blog róluk fog szólni és arról amit ők képviselnek.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.11.25. 18:08 Solya001

Sok a szöveg:)

Hétfő este munka vagy suli után aki a képernyő elé tapadt szórakozás képpen annak a fiúk bebizonyitották hogy ott vannak a szeren most is. Mostani fellépők Hadházy László, Szöllősy-Csák Gergely, Szomszédnéni Produkciós Iroda -akiket a korábbi irásaimban már emlitettem-, és csenki Attila aki az est házigazdája volt.

Hallhattunk Hadházy Laci "mikulás" és repülős élményeiről. Miként tudjuk a gyereknek megmagyarázni hogy a Mikulásnak miért piros a kabátja ,miért vannak mellette krampuszok és az ehhez hasonló érdekes kérdéseket. Megtudtuk hogy Laci nem szeret repülni ,mert fél és az ablakon sem szeret kinézni mert egyből rosszul lesz. Természetesen ezt is vicces köntösben adta elő.
Majd a Szomszédnéni Produkciós Iroda előadását láthattuk. Tőlük megint tanulhattunk újat a csajozás után most a káromkodást tanulhattuk meg székelyül. Betekintést nyerhettünk egy tipikus székely medve lesre mint egy lehetséges fakultativ program Erdélyben. Majd egy kis görbe tükröt tartottak a csatornának (Rtl klub) is mivel egy interaktiv telefonos játékot látthattunk. Körülbelül olyan értelmes volt mint amilyenek ezek a játékok "általában mindig".Úgyhogy ezért gratulálok a fiúknak.
Maga az est házigazdája mint mindig,most is  keveset volt a szinpadon ,csak a különböző produkciók között egy egy poénra van csak lehetősége, amellett hogy felkonferálja az előadókat.Csenki Attila egy igen meghatározó szexuális élményéről mesélt, amit egy utcai kukával folytatott. Illetve hogy milyen különböző borfajták vannak amikről talán még a borászok sem tudnak...
Végül de nem utolsó sorban Szöllősy -Csák Gergelyt láthattuk. Először stilszerűen megtapsoltatta magát mivel a névnapja volt a napokban.Nagyon vicces volt. Amit ő is megemlitett de lehet rajta látni érdekes az öltözködése. Ő például azt emlitette hogy homoszexuálisnak nézik őt rendszeresen az utcán. Ami ellentmond annak hogy a történeteiben sokszor emlit egy lányt aki elméletileg a barátnője:) Mesélt lakásvásárlási élményeiről hogy a szülei vettek nekik lakást mert nekik nincs pénzük.Ami nekem csak azért volt egy picit vicces mert ugye a Showder klubbos srácok szerepelnek a tv-ben OTP bankos reklámokban. Berakhatott volna egy kifigurázott reklámot ennek köszönhetően ami pont ide illett volna szerintem...Egyébként elvetemült motoros úgyhogy AKI AZ UTAKON TARTÓZKODIK VIGYÁZZON:)
 Ha valakinek még mindig nincs tv -je vagy ahhoz előfizetés...akkor kattintson a www.rtlmost.hu weboldalra és megtekintheti amig nem tudom ide feltenni...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dumagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr991552130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása