Dumagaléria

A humor nagyágyúi akikről biztos hogy már mindenki hallott valamit. Kiss Ádám, Kovács András Péter, Bödöcs Tibor stb... Ők a hazai stand up comedy jeles képviselői. Azért őket választottam mert szerintem az élet nehézségein csak humorral tudunk felülemelkedni. :) A blog róluk fog szólni és arról amit ők képviselnek.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2009.11.11. 17:34 Solya001

Showder a Showderben

Rendszerint ahogy két hetente most is volt csütörtök este az Esti Showder-t Fábry Sándor vezetésével. Aki nézte láthatta, hogy most már egyre több  közös fellépője akad a Comedy Central-nak és az Rtl Klub-nak . Ezek a  fellépők a showder klub új évadjának új fellépői. Ezeket az embereket a régi ”öreg” tagok mutatták be. Mindenkinek volt egy mentora aki felkonferálta őket.

 

Megismerkedhettünk többek között az erdélyi párossal, azaz a Szomszédnéni Produkciós Irodával. Tagjai: Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs. Akiktől megtudhattuk hogyan kell székely módra csajozni. Produkciójuk úgy épül fel, hogy Tóth Szabolcs mondja a történetet majd társa lefordítja azt közérthető nyelvre:) Véleményem szerint nagyon jó volt az előadásuk, folyamatosan ébren tartották az emberek figyelmét és rekeszizmait. Fontos tudni róluk, hogy az ő ötletük az erdélyi humorfesztivál.

 

Következő újdonság Hajdu Balázs személyében felfedezhető. Érdekes humorral megáldott fiatalemberről van szó. Ha rá nézünk a külsejére, akkor meg nem mondanánk hogy humoristáról van szó. Olyan mintha egy unott fiatal kiáll a színpadra és muszájból próbál vicces lenni. De ha az ember végig hallgatja a mondandóját rajta is nagyokat lehet kacagni. Hallhattuk, hogy egy vizsga miatt mennyit utazott pluszba mivel rossz vonatra szállt illetve elaludt.  Nem volt nála  indexe- ami nélkül nem lehet vizsgázni- majd vissza az egész út és végül mégis lekéste a vizsgát. Tipikusan az az aranyos humorista, aki a  lányok kedvence.

 

Harmadik titánt Fülöp Viktor személyében láthattuk. Ő a ”Dumagépeket keresünk” felszólításra jelentkezett a műsorba és a szakmai zsűri úgy döntött megütötte azt a mércét, hogy bekerüljön a műsorba. Tőle hallhattuk azt a történetet, amikor másfél napig volt egy étteremben pincér. Betért oda az akkori álompár Kapócs Zsóka és Kamarás Iván. Belekötöttek abba, hogy nem jó minőségű a pizza mire Viktor egy vicces beszólással próbált javítani a helyzeten: Gesztesi úrnak szólította Ivánt.

Az ő előadása is nagyon tetszett, főleg az utolsó mondat ami a párkeresési technikáit firtatja.

 Szerintem a legjobb.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dumagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr101518308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása