Dumagaléria

A humor nagyágyúi akikről biztos hogy már mindenki hallott valamit. Kiss Ádám, Kovács András Péter, Bödöcs Tibor stb... Ők a hazai stand up comedy jeles képviselői. Azért őket választottam mert szerintem az élet nehézségein csak humorral tudunk felülemelkedni. :) A blog róluk fog szólni és arról amit ők képviselnek.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2009.12.02. 13:11 Solya001

Újdonság

 

Az MTV műsorán csütörtök este debütált az új stand up comedy műsor a "Mondom a magamét". A többi ilyen jellegű műsorral ellentétben itt nem megszokott ismerős arcok lépnek fel, hanem teljesen még "felfedezetlen" csiszolatlan gyémántok. Ami nagyon érdekes - szintén a többivel ellentétben- itt volt nem is egy női fellépő . Akik szuperül képviselték a női "gyengébbik" nemet. Olyannyira hogy a késő estig tartó válogatás közben a fáradt zsűrit még késői órában is meg tudták nevettetni.
Zsűri tagokat szerintem senkinek nem kell bemutatni. A humor nagyágyúi a saját területükön. Magyar Attilával kezdeném a sort, aki amellett hogy nagyon jó humorista, többeknek a ”nyuszó muszó” reklámból lehet ismerős. Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó az ő esetében nem nagyon értem hogy mi köze van a stand up comedy-hez. De nagyon aranyos személyiség emellett a tavasszal a tv2-n lezajlott Mr és Mrs című műsorban szerepelt bájos feleségével. Galla Miklós na szerintem ő azaz ember akit nem kell bemutatni. Az 1986-ban alakult L'art Pour L'art társulat megalapítója illetve az 1990-ben indult Hollószinház igazgatója. Nagy Bandó András a negyedik zsűritag, aki 1982-ben megnyerte a fődiját, a Rádió Humorfesztiválján. A lánya, Nagy Natália is a előadói pályán helyezkedett el, Galla Miklós oldalán a L'art Pour L'art társulat tagjaként.-nem esett messze az alma a fájától.
Maguk a versenyzők természetesen vagy saját történetet meséltek el amit kifiguráztak ,vagy pedig valamely ismert ember hangján megszólalva szórakoztatták a zsűrit. Rengeteg jelentkező volt akinek a sorsát a zsűri határozza meg az elkövetkezendőkben.
A műsor első elődöntője december 8-án lesz 20:10-től és szilveszterig lesz képernyőn maga a műsor. Mindenkinek ajánlom aki szeretne ebben a műfajban új arcokkal, új tehetségekkel megismerkedni.
Íme itt egy feltörekvő fiatalember aki egy paródiával készült a zsűri elé. Sás Péter következik:
 
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dumagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr601568664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása